Kirkkokuorot

Seurakunnilla on useita perinteisiä kirkkokuoroja, joihin laulamisesta kiinnostuneet voivat vapaasti tulla mukaan. Tarkemmat tiedot kirkkokuoroista ja harjoitusaikatauluista sekä ohjaavien kanttoreiden yhteystiedot löytyvät alta.

Seurakuntien kuorotoiminta on maksutonta. Voit tulla mukaan asuinpaikastasi ja kotiseurakunnastasi riippumatta.

Joutsenon seurakunnan kirkkokuoro kokoontuu tiistaisin klo 18–19.30 seurakuntakeskuksella, Penttiläntie 5. Kuoroa johtaa kanttori Marika Rantanen.

Lappeen kirkkokuoro harjoittelee perjantaisin Lappeen seurakuntasalissa, Kirkkokatu 10, Johanna Sientolan johdolla puh 0405315879.

Ylämaan kirkkokuoro harjoittelee ja esiintyy Ylämaalla johtajana Johanna Sientola.

Lauritsalan kirkkokuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 16.00–17.30 Lauritsalan seurakuntasalissa, Kauppalankatu 1. Kirkkokuoro on perinteisen kirkkokuorolaulutyylin omaava sekakuoro. Kuoro toivottaa kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi. Yhteyshenkilö: kanttori Maria Kuusiniemi.

Paluu aikuisten ja senioreiden kuorojen etusivulle →

Lauritsalan seurakunta
Kauppalankatu 1