Joutsenon Gospelkuoro

Joutsenon Gospelkuoro on mukaansatempaava, rytmikäs ja taitava joukko. Ohjelmistoon kuuluu pääosin gospelia, mutta taivumme myös suomipopin helmiin ja kansainvälisiin hitteihin. Laulajia kuoroomme on tullut eri puolilta kaupunkia. Tällä hetkellä kuorossa on 23 laulajaa, 18 naista ja 5 miestä.

Esiinnymme seurakunnan omissa tilaisuuksissa, mutta olemme kysytty kuoro myös seurakuntamme ulkopuolella. Kesällä 2015 kuoro vieraili Lontoossa.

Kuoro harjoittelee torstaisin klo 18-19.30 Joutsenon seurakuntakeskuksella, Penttiläntie 5.

Seurakuntien kuorotoiminta on maksutonta. Voit tulla mukaan asuinpaikastasi ja kotiseurakunnastasi riippumatta. Joutsenon Gospelkuoron laulajaksi pääsee koelaulun kautta. Lisätietoja voi kysyä kuoroa ohjaavalta kanttori Toni Pussiselta. Yhteystiedot löytyvät alta.

Paluu aikuisten ja senioreiden kuorojen etusivulle →

Toni Pussinen
Joutsenon seurakunta