Kirkon lähetystyö

Lähetystyö on seurakunnan ydintehtävä.  Se on Jumalan rakkauden välittämistä sanoin ja teoin, lähellä ja kaukana. Jokainen seurakuntalainen voi tehdä lähetystyötä omanlaisenaan kristittynä.

Lähetystyössä voi olla mukana osallistumalla seurakunnan toimintaan, rukoilemalla lähetystyön puolesta ja olemalla mukana varojen keräämisessä.

Yhteinen todistus – Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetyksen peruslinjaus.

Lähetystyö Lappeenrannan seurakunnissa

Lähetysmyymälöiden tuotto ohjataan lähetystyön tukemiseen nimikkokohteissa.

Käsityöpiireissä tehdään käsitöitä myyntiin ja myyntituotot käytetään lähetystyön kohteisiin.

Lähetyspiirien tarkoituksena on tutustua lähetystyöhön ja kristittyjen elämään eri puolilla maailmaa, jakaa tietoa ja ajatuksia. Lähetyspiirit ovat hengellisen jakamisen paikkoja, ja niissä rukoillaan toisten ja lähetyksen puolesta.

Lähetysmyyjäisillä, -lounailla ja -tilaisuuksilla tuetaan seurakunnan lähetystyötä. Lähetystilaisuuksissa voi tavata nimikkolähettejä ja tutustua heidän työhönsä. Katso kaikki lähetystyön tapahtumat tapahtumakalenterista.

Lähetysrenkaan jäsenenä saat tuoreita uutisia lähetyskohteistamme ja lähetystapahtumista seurakunnissa. Jos haluat liittyä renkaaseen, ota yhteyttä seurakuntasi lähetystyöstä vastaavaan. Jos et tiedä, mihin seurakuntaan kuulut, ota yhteyttä sijainnilta lähimpänä olevaan toimistoon.

Koulu- ja päiväkerhovierailuja sekä päivänavauksia tekevät seurakuntien lähetyssihteerit ja nimikkolähetit.

Lähetystyöntekijät tekevät oman koulutuksensa mukaista työtä, kuten sosiaali-, raamatunkäännös- ja seurakuntatyötä, kohteissaan maailmalla. Toimimme kaikkien lähetysjärjestöjen kautta.

Lähetyskasvatussihteeri
Lappeenrannan seurakunta Lappeen seurakunta