Nuoret

Lappeenrannan seurakunnissa järjestetään viikoittain toimintaa nuorille. Seurakunnassa nuori saa kasvaa kristittynä. Katso, mitä kaikkea eri seurakunnissa on nuorille tarjolla tapahtumakalenterista ja somesta (linkit alempana).

Seurakuntien nuorten tiloissa on arkisin avoimia ovia ja nuorteniltoja. Avoimiin oviin voi tulla moikkaamaan kavereita, tekemään läksyjä, laulamaan ja soittamaan tai vain hengailemaan ja viettämään aikaa koulun jälkeen. Tarjolla on pientä välipalaa ja kahvia. Nuortenilloissa on nuorten tai työntekijöiden suunnittelemaa ohjelmaa.

Retkiä tehdään nuorten kanssa aina silloin tällöin. Matka Turun Maata näkyvissä -festareille on suosittu jokavuotinen perinne. Kesällä 2017 tehdään nuorten lähetysmatka Thaimaahan. Nuorten leireillä ollaan ja tehdään yhdessä: leikitään, lauletaan, pelataan ja hiljennytään.

Isoskoulutukseen ovat tervetulleita kaikki rippikoulun käyneet nuoret. Kaksivuotisen isoskoulutuksen aikana opetellaan isosen perustaitoja: ryhmänohjausta, vuorovaikutustaitoja sekä turvallisuuteen liittyvien asioiden huomiointia. Suoritetusta isoskoulutuksesta saa todistuksen.

Isosleireillä seurakunnan leirikeskuksessa harjoitellaan viikonlopun ajan yhdessä isosen taitoja. Leireillä tutustumme Jumalaan ja toinen toisiimme, harjoittelemme raamisten ja iltaohjelmien vetämistä sekä pohdimme hartaushetkien toteuttamista. Leireillä on myös aikaa olemiseen, saunomiseen ja vaikka pingis-matseihin!

Rippikoulun käytyäsi voit myös toimia kerhonohjaajana. Lisätietoa saat Kerhonohjaajaksi? -linkistä.

 

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä nuorisotyöntekijöihin!

Nuorisotyöntekijät:

 

Lappeen seurakunta Krista Ylä-Kotola

Nuorisopastori Jaakko Ranta

 

Lappeenrannan seurakunta Marjo Hänninen ja Janne Pehkonen

Nuorisopastori Laura Hienonen

 

Lauritsalan seurakunta Matti Anttila

Nuorisopastori Risto Herranen

 

Joutsenon seurakunta Anna Kärri

Nuorisopastori Aki Lasonen

 

Sammonlahden seurakunta Timo Lampi

Nuorisopastori Ulla Junell