Tervetuloa kirkkomuskariin!

Kirkkomuskarit ovat seurakuntien järjestämää varhaisiän musiikkikasvtusta ja kasteopetusta, joissa lauletaan, loruillaan, soitetaan, liikutaan, kuunnellaan ja tehdään lapsen iän ja kehitystason huomioonottavaa muuta luovaa puuhaa yhdessä oman aikuisen kanssa.

Kirkkomuskarin myötä lapsi voi kasvaa seurakunnan yhteydessä monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti omien mahdollisuuksiensa mukaan. Kirkkomuskarin tarkoituksena on myös tukea vanhempia heidän kristillisessä kasvatustehtävässään.

Syyskausi alkaa 3.9.18:

MAANANTAISIN  Joutsenon srk-keskus, Penttiläntie 5,

klo 9.15: 0-2v, klo 10: 2  v- ja sisarukset,

klo 13  vauvat vuoroviikoin vauvakerhon kanssa

TIISTAISIN Lauritsalan srk-koti, Kauppalankatu 1,

klo 9.15: 0-2 v,  klo 10: 2 v - ja sisarukset klo 13 vauvat

TORSTAISIN Lpr keskustassa Lappeen srk- sali, Kirkkokatu 10,

klo 9.15 0-2v, klo 10 2 v - ja sisarukset

PERJANTAISIN Sammonlahden kirkolla, Hietakallionkatu 7,

klo 9.15 0-2v, klo 10 2 v - ja sisarukset, klo 13 vauvat

Ryhmät ovat avoimia ja maksuttomia (ei ennakkoilmoittautumista). Tervetuloa !

Kummin kaa kirkkomuskariin1.-5.10. Klo 9.15. ja 10 ryhmät peruttu näiltä päiviltä;

Ota kummi mukaan iltamuskariin klo 17

RYHMÄT TAUOLLA 15.-29.10 (vkot 42 ja 43)

Lisätietoja:

Varhaisiänmusiikkikasvattaja

Marjo-Riitta Lehtonen

puh 0403126868

marjo-riitta.lehtonen@evl.fi

Etsitkö musiikkiharrastusta hieman isommalle lapselle? Katso tästä lisätietoja seurakuntien lapsikuoro-toiminnasta.

muskari
soittimet