Lapset ja lapsiperheet

Lappeenrannan seurakuntien yhteinen lapsityö tarjoaa lapsille ja lapsiperheille runsaasti erilaista toimintaa. Suurimpana osa-alueena ovat erilaiset kerhot, kuten päiväkerhot ja perhekerhot. Yhteistyössä kaupungin kanssa seurakunta tarjoaa myös koululaisten iltapäivätoimintaa. Lappeenrannan alueella kokoontuu viikoittain noin 40 erilaista kerhoa.

Lapsille ja lapsiperheille on lisäksi tarjolla kirkkomuskareita, pyhäkouluja ja muita perhetapahtumia ympäri kirkkovuoden. Kaikkeen toimintaan voi tulla mukaan koko kaupungin alueelta.

Kerhoista ja muusta lapsityön toiminnasta saat lisätietoja alasivuilta.

Iloinen lapsi
lapsi piirtää

Vapaita paikkoja kesäkerhoissa v. 2009–2011 syntyneille lapsille
ajalla 4.6.–15.6. ma–pe klo 9–15

Kaukaan kerhohuone, Parkkarilankatu 28
Pulpin seurakuntatalo, Linjatie 11

Hinta 7 € / pv sis. ohjatun toiminnan, lämpimän aterian, välipalan ja vakuutuksen. Kesätoiminta alkaa ko. kerhopaikassa, jos ryhmään ilmoittautuu riittävästi lapsia.

Tied. ja sitovat ilmoitt. ensisijaisesti os. lappeenranta.lapsityo@evl.fi. Puhelimitse 040 3126 855 ma–pe klo 9–15.

Viestiin on kirjattava lapsen nimi ja syntymäaika, huoltajien nimet ja puhelinnumerot, kotiosoite, ruoka-allergiat ja muut huomioitavat asiat sekä lapsen kerhopäivät. Maksu peritään ilmoitettujen päivien mukaan.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Toimistosihteeri