Parisuhdetyö Sammonlahden seurakunnassa

Tulossa: Parisuhdeleiri 5. - 7.1.2018, aihe tarkentuu myöhemmin.

Sammonlahden seurakunnan parisuhdetyö järjestää leirejä ja tapahtumia, jotka tarjoavat tukea parisuhteen haasteisiin, puolisoiden väliseen vuorovaikutukseen ja perhe-elämän arkeen. Toiminta on avointa kaikille Lappeenrantalaisille. Se perustuu kristillisiin arvoihin ja monipuolinen hartauselämä on olennainen osa tapahtumiamme. Leireille on helppo tulla mukaan, sillä lastenhoidosta vastaavat osaavat ja reippaat ohjaajamme yhdessä isosten kanssa.

Toimintamme on tarkoitettu aivan tavallisille pareille, jotka tahtovat päästä parisuhteessaan eteenpäin ja oppia tuntemaan toisiaan syvemmin. Tilaisuuksiin liittyy usein yhteisten ajatusten jakamista, mutta se tapahtuu kunkin omilla ehtoilla ja jokaisen yksityisyyttä kunnioittaen.

Parisuhdetyö on suunnattu ennen kaikkea pareille, jotka eivät ole akuutissa kriisissä. Henkilökohtaisempaa ammatillista keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa tarjoaa Lappeenrannan perheasiain neuvottelukeskus.

Tule rohkeasti mukaan!

Onko sinulla ideoita tai toiveita Sammonlahden seurakunnan perhe- tai parisuhdetyölle? Mitä toivoisit meidän järjestävän lisää tai enemmän? Ota rohkeasti yhteyttä tai tule mukaan toimintaan. Voit jakaa ajatuksiasi tapahtumissa tai tulla osaksi parisuhdetyöryhmäämme, joka pitää kokouksia kerran kuussa.

Lisätietoja voi kysellä ja ehdotuksia ja palautetta antaa parisuhdetyön papille Ulla Junellille 040-3126 504 ulla.junell@evl.fi

Voit ilmoittautua leirille tai antaa palautetta myös täältä löytyvällä lomakkeella.