Perheretki Tykkimäelle la 19.5. 2018

Lähde mukaan keväiselle retkelle Tykkimäen huvipuistoon! Tykkimäen huvipuiston kevään avauspäivänä on jo pari kertaa järjestetty myös Mikkelin ja Kuopion hiippakuntien yhteinen perhetapahtuma. Lähdemme taas Lappeenrannasta mukaan koko  seurakuntayhtymän voimin.  Perheretki tarkoittaa sitä, että lapsilla on oltava joku aikuinen huoltaja mukana. Jos mukaan ei pääse oma äiti tai isä, voi huoltaja olla vaikka mummi, kummi, isoveli tai kaverien huoltaja. Tykkimäen sivuille pääset tästä.

Retken hinta on rannekkeen kanssa joko 30€ (yli 120cm) tai 24€ (alle 120cm). Ilmaiseksi mukaan pääsevät huoltajat sekä alle 90cm pitkät lapset. Huoltajat voivat ostaa tarvittaessa erillisiä laitelippuja Tykkimäellä paikan päällä. Lasku retkestä sekä tarkempi infokirje lähetetään ilmoittautuneille toukokuun alussa.

Mikäli retken hinta muodostuu esteeksi, on retkelle mahdollista saada joko maksualennusta tai maksuvapautusta seurakuntien diakoniatyön kautta. Ottakaa yhteyttä oman seurakuntanne diakoniatoimistoon. Yhteystiedot löydätte tästä.

Ilmoittautumislomakkeelle pääsette tästä. Kaikista lähtijöistä, myös niistä, ketkä eivät ota ranneketta, on täytettävä oma lomake. Koska kaikki tarvitsevat kuitenkin istumapaikan bussiin. :) Kaikille pakolliset tiedot on nimi, syntymävuosi ja ranneke/ei ranneketta sekä paikka, mistä tulee bussin kyytiin.  Lapsille merkitään, kuka on heidän matkalla mukana oleva huoltajansa. Laskun maksajalle tarvitaan myös osoitetiedot.

Retken tietoja päivitetään kevään aikana tälle sivulle, sekä FB-sivulle Lauritsalan seurakunnan varhaisnuorisotyö. FB-sivulla voi myös kysellä retkestä.

Lisätietoja retkestä voi kysyä Lauritsalan srk:n nuorisotyönohjaajalta Kirsi Lammelta,

puh. 040-3126442 tai sähköposti kirsi.lampi(at)evl.fi

Tavataan retkellä!