Kouluikäisten kerhot

Joutsenon, Lappeen, Lappeenrannan, Lauritsalan ja Sammonlahden seurakuntien alueilla kokoontuu erilaisia varhaisnuorten (eli 7–14 -vuotiaiden tyttöjen ja poikien) kerhoja. Pääsääntöisesti kerhoja pitävät rippikoulun käyneet kerhonohjaajaksi kouluttautuneet nuoret, mutta osassa kerhoja on myös aikuisia ohjaajia.

Kerhopaikat ja -ajat löydät alasivuilta. Alasivut on jaoteltu alueittain, ja pääset niille klikkaamalla tekstin linkkejä (seurakuntien nimiä), sivunavigaatiosta ja sivun alareunan linkkilistasta. Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät omalta alasivultaan sekä kunkin alueen kerhosivulta. Kerhot ovat maksuttomia, kokkikerhoja lukuunottamatta, ja niihin voi tulla mistä päin Lappeenrantaa tahansa. Muutamiin kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen, mutta suurimpaan osaan kerhoista pääsee mukaan kun menee vain kerhopaikkaan ja ilmoittautuu siellä kerhonohjaajalle. Ilmoittautumistiedot ja mahdolliset kerhomaksut löydät kerhojen alasivuilta.

Varkkakerhoissa voidaan muun muassa askarrella. Kuvassa askartelutarvikkeita.
Käpylehmiä. Varkkakerhoissa voidaan taiteilla vaikka käpylehmiä.