Isoshaku kesän 2018 varhaisnuortenleireille

Ole hyvä ja ilmoittaudu tällä lomakkeella ISOSEKSI varkkaleireille KESÄÄN 2018. Leiristä vastuussa olevat seurakunnat näkyvät tiedoissa seurakuntien lyhennyksillä. Rastita leirit, joille haluat/pääset tulemaan. Jos haluat apuohjaajaksi, kirjoita se Muuta huomioitavaa -kohtaan. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. HUOM! Ilmoittautumisaika leireille päättyy 1.5.2018! Leirien ohjaajat ilmoittavat isosvalinnoista mahdollisimman pian toukokuun aikana.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.