Esirukouspyyntö

Jos toivot seurakunnan esirukousta puolestasi (jumalanpalveluksen yhteydessä), voit toimittaa esirukouspyynnön joko alla olevalla lomakkeella, esirukouspyyntölaatikkoon kirkkoon tai seurakunnan postilaatikkoon. Perjantaihin klo 12.00 mennessä jätettyjen pyyntöjen puolesta rukoillaan sunnuntain jumalanpalveluksessa. Jos haluat, että seurakunnasta ollaan sinuun yhteydessä, kirjoita ystävällisesti yhteystietosi lomakkeeseen.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.