Esirukouspyyntö

Tällä lomakkeella voit lähettää esirukouspyynnön tai kiitosaiheen seurakuntasi jumalanpalvelukseen. Rukouksen aihe voi nousta omasta ja läheistesi elämästä tai se voi liittyä laajemmin uskon tai elämän kysymyksiin. Esirukouspyyntöäsi ei välttämättä lueta juuri niillä sanoilla, kuin olet sen kirjoittanut, mutta rukousaiheesi kannetaan Jumalan käsiin seurakunnan yhteisessä rukouksessa. Sunnuntain jumalanpalvelukseen tarkoitetut esirukouspyynnöt on lähetettävä edeltävään torstaihin klo 12 mennessä. Jos haluat, että seurakunnasta ollaan sinuun yhteydessä, kirjoita ystävällisesti yhteystietosi lomakkeeseen.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.