Diakonian virka Lappeenrannan seurakunta

Sinisen Saimaan rannalla Etelä-Karjalan yliopistokaupungissa sijaitsee Lappeenrannan n. 18 000 jäseninen kaupunkiseurakunta. Seurakunta on yksi Lappeenrannan seurakuntayhtymän viidestä seurakunnasta.

Meillä on avoinna

DIAKONIAN VIRKA

Toivomme hakijalta mukaansa tempaavaa reipasta työotetta, organisointikykyä, joustavuutta ja erinomaisia yhteistyötaitoja.

Yleisen diakoniatyön lisäksi viran hoitamiseen kuuluu työ kuurojen parissa koko seurakuntayhtymän alueella. Hakijan on sitouduttava opettelemaan viittomakieltä.

Tarjoamme diakoniatiimin, jossa on kaksi muuta diakoniatyöntekijää ja – pappi.

Koko työyhteisössämme on 18 työntekijää. Viran palkkaus sijoittuu kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmään 502.

Viran koeaika on kuusi kuukautta.

Virkaan vaaditaan piispainkokouksen hyväksymä diakonian virkatutkinto. Lisäksi hakijan tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen ja valituksi tulleen hakijan on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus.

Lähetä hakemuksesi to 12.10.2017 mennessä osoitteeseen lappeenranta.seurakunta@evl.fi

Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja työnäystäsi. Liitä oheen CV.

Haastatteluun kutsuttavat haastatellaan ma 16.10.2017 Lappeenrannan seurakunnan tiloissa.

Lisätietoja antavat diakonissat Pirkko-Liisa Ojanen p. 040 3126 320 ja Marika Gustafsson p. 040 3126 321 sekä kirkkoherra Hannu Haikonen

p. 040 3126 300.

Lisätietoa seurakunnastamme löydät myös osoitteesta: www.lappeenrannanseurakunnat.fi/lappeenranta