Hautausmaiden kevättöiden eteneminen

Talvisten hautojen lumen alle jääneet kukkalaitteet, havut ja kynttilät poistetaan hauta-alueilta heti jäiden sulettua huhtikuun aikana.

Perinteisiksi muodostuneet hautausmaiden haravointitalkoot järjestetään toukokuun alussa, äitienpäivää edeltävän viikon aikana. Tiedotamme talkooajankohdista niiden täsmennyttyä Hautausmaat etusivulla.

Vedet kaikilla hautausmailla kytketään päälle Äitienpäivää edeltävän viikon aikana.

Seurakuntayhtymän hoidossa olevien hautojen kukkapesien kasvualustan vaihtotyö alkaa toukokuun puolen välin jälkeen. Hoitohaudat, joille on tilattu kukat seurakuntayhtymältä kukitetaan 10.6. mennessä.

Talvella haudattujen hautojen peruskunnostukset valmistuvat 31.5. mennessä.

Kevättalven ja kevään aikana tilatut kivenoikaisut ja peruskunnostukset pyrimme saamaan tehdyiksi juhannukseen mennessä. Tämän jälkeen tilatut työt valmistuvat 1-2 viikkoa tilauksestanne.