Diakoniatyöntekijä tavattavissa

Keskusteluapu

Olemme sinua varten silloin, kun haluat keskustella luottamuksellisesti elämäntilanteesi kysymyksistä.

Voit varata ajan soittamalla tai ottaa yhteyttä sähköpostitse. Keskusteluajan voi varata diakoniatoimistolle tai halutessasi tulemme myös kotikäynnille.

Yhteystietomme:

Diakonissa Sirkka Kiuru p. 040 3126621, sirkka.i.kiuru@evl.fi

Diakoni Annika Meskanen p.040 3126620, annika.meskanen@evl.fi

Keskusteluajan voit varata myös Lappeen seurakunnan diakoniapapille:

Kappalainen Kaisa Salo p. 040 3126603, kaisa.m.salo@evl.fi

Diakoniatoimiston osoite: Valtakatu 38, 2.kerros

Taloudellinen avustaminen

Diakoniatyöltä on mahdollisuus hakea pientä taloudellista avustusta vaikeassa tilanteessa. Ensisijaisesti taloudellista apua tulee hakea Kelalta ja sosiaalitoimelta, joten on hyvä, että olet selvittänyt mahdollisuutesi toimeentulotukeen ja muihin etuuksiin.

Seurakunnan antama taloudellinen apu on pääsääntöisesti kertaluonteista tukea, jonka tarkoitus on auttaa vaikeimman yli.Taloudellista apua hakiessa täytetään avustushakemus, jota varten tarvitset mukaasi kaikki tositteet tuloista, menoista ja mahdollisesta toimeentulotuesta tai muusta saadusta avusta.

Diakoniatyön avustukset ovat esim. pienimuotoisia avustuksia ruokaan tai johonkin välttämättömään laskuun.

Osallistu Yhteisvastuukeräykseen

Voit osallistua Lappeen seurakunnan yhteisvastuukeräykseen. Tästä lisätietoja: yhteisvastuu.

Kokoava toiminta

Lappeen seurakunnan diakoniatyö tarjoaa mahdollisuuden yhteisiin kokoontumisiin, hiljentymiseen ja osallistumiseen. Tervetuloa mukaan!

Ryhmätoiminta    on kesätauolla ja jatkuu jälleen syksyllä

Tähkäkerho on avoin päivätuokio hartauden, päiväkahvin ja erilaisten aiheiden äärellä.

* Vainikkalassa, Rivitalo, Huolintatie 5 as 2.  klo 13-14.30, tiistaisin, parittomat viikot

* Tähkäkerho ja lähetyspiiri Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1.

klo 13-14.30,  tiistaisin kerran kuukaudessa.

* Simolassa kokoontuu kodeissa, lisätiedot Sirkka Kiuru p. 040 3126621

Olokolo kokoontuu kerran kuukaudessa Ylämaan Kosenkodissa, perjantaisin klo 13. Hartaushetki ja keskustelua.

Omaishoitajien ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa torstaisin klo 13-14.30, Kirkkokatu 10A, neuvotteluhuone, ylimmäinen kerros.